MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2022-2023 mokslo metų foto galerija / EDUKACINĖ VEIKLA ZOOBOTANIKOS PARKE

Edukacinė veikla zoobotanikos parke (Kėdainių raj.), kuriame 6 kl. mokiniai iš arti galėjo pažinti naminius paukščius, palakstyti kartu su triušiais ar pasigrožėti danieliais, išblaškė niūrias rudeniškas nuotaikas. O kur dar pažintis su naujomis, į Lietuvą iš JAV atkeliaujančios Helovino šventės, tradicijomis... Lietuvoje ši šventė nėra labai populiari. Švęsti ar nešvęsti? Išties dviprasmiškas klausimas... Bet pripažinkime, kad skaptuoti moliūgą, vieną iš šios šventės atributų, yra labai smagu, o kur dar užplūstantis adrenalinas, kai netikėtai kažkas išgąsdina?
Refleksijos metu mokiniai gavo užduotį palyginti užsienietišką Helloweeno šventę ir lietuviškąsias Vėlines bei Visų Šventųjų dieną. Po tokios patyriminės veiklos sunku nebuvo.
Edukacinė veikla zoobotanikos parke (Kėdainių raj.), kuriame 6 kl. mokiniai iš arti galėjo pažinti naminius paukščius, palakstyti kartu su triušiais ar pasigrožėti danieliais, išblaškė niūrias rudeniškas nuotaikas. O kur dar pažintis su naujomis, į Lietuvą iš JAV atkeliaujančios Helovino šventės, tradicijomis... Lietuvoje ši šventė nėra labai populiari. Švęsti ar nešvęsti? Išties dviprasmiškas klausimas... Bet pripažinkime, kad skaptuoti moliūgą, vieną iš šios šventės atributų, yra labai smagu, o kur dar užplūstantis adrenalinas, kai netikėtai kažkas išgąsdina? Refleksijos metu mokiniai gavo užduotį palyginti užsienietišką Helloweeno šventę ir lietuviškąsias Vėlines bei Visų Šventųjų dieną. Po tokios patyriminės veiklos sunku nebuvo.